Stacks Image 2197

De Italiaanse Levensstijl

Eet goed, voel je goed
pasta

Wij zijn hartstikke trots op het feit dat al ons pizzadeeg, de sauzen en de lasagna's in eigen huis worden gemaakt. Al onze pasta's en salades worden a la minute minuut bereid want kwaliteit en versheid van de producten staan bij ons hoog in het vaandel en dát proeft u!

Proef onze koude of warme voorgerechten met verrukkelijke zelfgemaakte tomatensaus en met knoflook overbakken. Deze voorgerechten zijn een gegarandeerd succes en een goede start van uw avondje!

Mocht u meer trek hebben in een soepje vooraf; ook hier kunnen we u in voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze rijk gevulde uiensoep? Dat is al bijna een complete maaltijd op zich!

Houdt u van zeegerechten? Ook voor echte visliefhebbers hebben we een aantal gerechten waaronder gefrituurde inktvis of gegrilde scampis. Zo uit de zee op uw bord. Dat is absoluut een maaltijd om nooit meer te vergeten!

Onze pizza’s van eigengemaakt pizzadeeg zijn rijkelijk belegd en hebben een heerlijk krokante bodem. Ze worden met veel liefde gemaakt en dat zorgt voor de echte smaaksensatie van onze pizza’s. We hebben een grote diversiteit aan pizza’s waaronder natuurlijk de alom bekende pizza’s Margherita en Quattro Stagioni. Maar wat dacht u van onze Pizza Bellissima met pizzasaus, kaas, gerookte zalm, spinazie, tonijn, knoflook en zeevruchten? Een heuse aanrader voor de echte pizzaliefhebbers!

My Image

Onze pasta’s zijn ook allemaal van sublieme kwaliteit en waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u kunt genieten van de beste penne, spaghetti, tagliatelle of tortellini. Weet u niet welke pasta u wilt of probeert u graag meerdere soorten pasta’s? Bestel dan eens onze Combinazione met drie soorten pasta overbakken. Bij elke hap die u neemt een andere smaakexplosie!

Als u een voorstander bent van ‘groen’ kunt u ook kiezen voor een van onze frisse salades. Van Insalata Verde tot Insalata Mista; allemaal even fris met een eigen smaak! Of neemt u gerust onze enige echte Insalata Bellissima. Een gemengde salade met tomaten, komkommer, artisjokken, olijven, ei, ham, paprika, kappertjes, champignons, tonijn, kaas en uienringen. Zoals u ziet aan het aantal ingrediënten bijna een volledige maaltijd. U heeft nog nooit zo’n goed gevuld gevoel gekregen van een salade. Onze salades worden verrijkt met een door ons zelf samengestelde frisse saladedressing op basis van een yoghurtdressing. U kunt uiteraard ook kiezen voor olie en azijn.

Vraag gerust ook naar de ovengerechten en onze vis- of vleesspecialiteiten.

My Image